BKT TERCÜME HİZMETİ

BKT Tercüme Olarak Noter Yeminli Tercümanlık , Apostil Belge , 184 Form Tebligat, Apostilli Doğum, bekarlık veya sabıka kaydı gibi her alanda tercüme hizmeti vermekteyiz.

Dünyanın bir çok yerinden ihtiyacınız olan Apostilli resmi belgelerinizi mümkün olan en kısa sürede ekonomik fiyatlarla getiriyoruz.

Bizimle İletişime Geçerek İhtiyacınıza Uygun Tercüme Hizmeti Hakkında Size Daha detaylı Bilgi Verebiliriz.

Noter Yeminli Tercüme Hizmeti

Noter huzurunda okuma, yazma, konuşma gibi yabancı dil bilgisi yeterliliğini kanıtlayıp yemin etmiş olan, belgeli, tercüme konusunda uzmanlaşmış tercümanlara yeminli tercüman ya da yeminli çevirmen denir. Bu şekilde noter olayı alan tercümanların verdikleri çeviri hizmetleri ürününe de noter yeminli tercüme denir.

Apostil Belge Tasdik Hizmeti

Resmi bir belgenin yabancı bir ülkede kullanılması için, belgenin geçerliliği ve kaynağı belgelendirilmelidir yani Apostil Tasdikli Tercümesi yapılmasıdır.

184 Form Tercüme

184 form olarak adlandırılmış olan bu form; yurt dışına yapılacak olan adli ya da gayri adli olan evrakların tebligatlarının işlemlerinin yapılabilmesi için doldurulması gereken formdur.

Hukuki Çeviri

Gittiğiniz ülkelerde haklarınızı alabilmeniz ya da hak kaybına uğramamanız için hukukla ilgili başvuru yaptığınız kurumlara kusursuz şekilde hukuki tercüme ile düzenlenmiş belgeler sunmak zorundasınızdır. Hukuki çeviri yanlış olması durumunda haklarınızı kaybetmenize sebep olabilir. Doğru çevrilmiş bir hukuki tercüme ise size umduğunuzdan daha fazla fayda sağlayabilir.

Bizimle İletişime Geçin ;

Yabancı Danışmanlık , Tercüme Hizmetleri , Hukuki Hizmetler Hakkında Daha Detaylı Bilgi Almak İçin Lütfen Bizimle İletişime Geçin

  • Küçükçekmece / İSTANBUL