TÜM DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ

Yabancılar İçin Türkiye de Banka Hesabı Açma

Türkiye’nin jeopolitik ve ekonomik konumu, yabancı kişi ve şirketleri Türkiye’de özellikle yatırım yapmaya, şirket kurmaya, çalışma veya oturum izni almaya teşvik etmektedir. Bu bakımdan yabancıların Türkiye’de banka hesabı açması finansal işlemlerde kolaylık ve hız sağlar. Türk vatandaşı olmayan gerçek ve tüzel kişiler Türk vatandaşları gibi Türkiye’de banka hesabı açma hakkına sahiptir. Yabancı gerçek kişinin banka hesabı açması ile yabancı tüzel bir kişiye banka hesabı açılması ise farklı prosedürlere tabiidir.

Yabancıların Türkiye de Şirket Kurması

Türkiye yerli yatırımcılar için olduğu kadar yabancı yatırımcılar için de geniş pazara sahip bir konumdadır. Türkiye gelişmekte olan ekonomisi, elverişli genç nüfusu, stratejik konumu ve nitelikli iş gücü ile yabancı yatırımcı ve şirketlerin faaliyet göstermek istediği bir ülke haline gelmiştir. Hukukumuzda meydana gelen son dönemdeki değişiklikler ve yenilikler ile Türkiye şirket kurmak isteyen yabancı yatırımcılar için cazip bir merkez haline gelmektedir.

Yabancı şirketlerin Türkiye’de şube ve irtibat bürosu açması

Türkiye’de de yabancı yatırımcıların artması ile birlikte, yabancı yatırımcıların haklarının korunması, yatırım ve yatırımcı kavramlarında uluslararası standartlara uyulması konularının düzenlenmesi gündeme gelmiş ve bu doğrultuda Yatırımlar Kanunu Düzenlenmiş ve bürolarının kurulması, başvuru için gerekli belgeler, irtibat bürolarının işleyişi, faaliyet alanları ve faaliyet sürelerine ilişkin düzenlemelere yer verilmiştir.Türkiye’de de yabancı yatırımcıların artması ile birlikte, yabancı yatırımcıların haklarının korunması, yatırım ve yatırımcı kavramlarında uluslararası standartlara uyulması konularının düzenlenmesi gündeme gelmiş

Yabancıların Vize Alması

yabancı ülke vatandaşlarının Türkiye’ye giriş ve çıkışları ile Türkiye’deki oturma izinlerine ilişkin işlemler hakkında bilgi vermek amacı ile hazırlanmıştır. Hukuki tavsiye niteliğinde olmayıp tarafımıza sorumluluk doğurmaz. Detaylı bilgi edinmek için iletişime geçebilirsiniz.

Oturma İzni Danışmanlığı

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değilseniz ve Türkiye sınırları içinde 90 günden fazla kalmak istiyorsan, İkamet izninin alınması ile birlikte 6 ay içerisinde bu izin kullanılmadığı takdirde oturma izni iptali gündeme gelecek ve geçerliliği kalmayacaktır.

Yabancı

Çalışma İzni Danışmanlığı

Çalışmak amacıyla Türkiye’de olan T.C. uyruklu olmayan tüm yabancılar, kanun gereği çalışma izni almak zorundadır. Türkiye’de çalışma izinleri T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından düzenlenmektedir. Bakanlıktan istenen izinde, yabancı personel adayının tecrübesine ve bilgi birikimine, eğitim durumuna ve ikametiyle ilgili belgeler incelenmektedir. Bir diğer önemli etken, belirtilen belgelerin dışında yabancı personelin istihdam edeceği işverenin durumudur.

Vatandaşlık Hizmetleri Danışmanlığı

Türkiye’de Sahibi veya Ortağı Olduğu İşyerlerinde En Az 50 Kişilik İstihdam Oluşturan Yabancıların 5901 Sayılı Kanun’un 12. Maddesi Kapsamında İstisnai Olarak Türk Vatandaşlığını Kazanabilmelerine İlişkin Usul ve Esaslar

Yabancı Giriş – Çıkış Hizmetleri

Çıkış Giriş Hizmetlerinize BKT Danışmanlık olarak Uzman Kadrosuyla Formalitelerle Uğraşmadan Sahip Olun!

Özel Sağlık Sigortası

BKT danışmanlık olarak yabancıların ülkemizde ikamet edebilmesi için gerekli özel sağlık sigortasını, Türkiye’deki yeni yaşamınızda sağlınızı güvence altına almak için. Yabancı Hukuk Danışmanı ile Sağlık Sigortası’nda kapsamlı teminatlar ve ayrıcalıklı hizmetler için sizi bekliyoruz.

Deport Kaldırma Danışmanlığı

Yabancı uyruklu vatandaşlar Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra kendilerine verilen yasal süre kadar kalma hakları vardır. Bahsedilen konuya ek olarak Türkiye’de daha uzun süreli bir kalma sebebi var ise bu sebep üzerinden oturma izni başvurusu yapabilmektedir.

Resmi Evlilik İşlemleri

Çalışmak amacıyla Türkiye’de olan T.C. uyruklu olmayan tüm yabancılar, kanun gereği çalışma izni almak zorundadır. Türkiye’de çalışma izinleri T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından düzenlenmektedir. Bakanlıktan istenen izinde, yabancı personel adayının tecrübesine ve bilgi birikimine, eğitim durumuna ve ikametiyle ilgili belgeler incelenmektedir. Bir diğer önemli etken, belirtilen belgelerin dışında yabancı personelin istihdam edeceği işverenin durumudur.

Vize İhlalleri Danışmanlığı

BKT Danışmanlık Olarak Vize İhalli Sorunların Çözümü , Şartlı Giriş , Vize İhlalli Evlilik İşlemleri , Giriş Yasağı Kaldırma , Sınır Dışı Kararına İtiraz , Meşruhatlı Vize Gibi Sorunların Çözümüne Ulaşıyoruz.

Yabancı Öğrenci

Danışmanlık Hizmeti

BKT Danışmanlık Hizmeti Olarak yabancı öğrenci sınav hazırlıkları için YÖS Kursları ve YÖS Kitapları hizmetleri ötesinde, Yabancı Öğrenci Danışmanlık Hizmetleri vermektedir. Yabancı Öğrencilerin Türkiye’de eğitim alabilmeleri için genellikle belli aşamalardan geçmeleri gerekmektedir. Yabancı öğrenci olup Türkiye’de okuma adayı olan öğrencilere tüm aşamalarında destek oluyoruz.

Dış Ticaret Danışmanlığı

BKT Danışmanlık Hizmeti Ülke ekonomisi açısından şirketlerin, firmaların uluslararası pazara açılmaları çok önemlidir. Uluslararası pazarda söz sahibi olmak, tutunabilmek için yeterli alt yapıyla birlikte profesyonel desteğe ihtiyaç vardır. Bu noktada dış ticaret danışmanlık firmaları şirketlere yol göstermek ve destek olmak için var olan şirketlerdir. İhracat veya ithalat işlemlerinizde süreci doğru yönetmeniz ve verimli sonuç almanız bakımından dış ticaret danışmanlığı almalısınız

Bizimle İletişime Geçin ;

Yabancı Danışmanlık , Tercüme Hizmetleri , Hukuki Hizmetler Hakkında Daha Detaylı Bilgi Almak İçin Lütfen Bizimle İletişime Geçin

  • Küçükçekmece / İSTANBUL

    BKT TERCÜME VE DANIŞMANLIK